Studio Kontabiliteti Kapo Rraku është një firmë dinamike kontabiliteti e cila e ushtron aktivitetin e saj ne qytetin e Sarandes. Zyre Kontabiliteti Sarande

Rreth Nesh

STUDIO KONTABILITETI KAPO RRAKU është një firmë dinamike kontabiliteti e cila e ushtron aktivitetin e saj ne qytetin e Sarandes por me shtrirje ne te gjithe Shqiperine. Ne ofrojme nivelin më të lartë të kontabilitetit, taksave dhe shërbimeve të këshillimit të biznesit. Ne jemi në veprim që nga viti 2000. Gjatë kësaj periudhe ne kemi ofruar një gamë të gjerë të shërbimeve të kontabilitetit nga çështjet e thjeshta dhe komplekse financiare dhe tatimore në të gjitha sektoret e ekonomise. Stafi ynë i dedikuar mund të lehtësojë barrën tuaj duke ofruar llogari të plota dhe konfidenciale, llogaritë vjetore, tatimet, TVSH dhe shërbimet e pagave, si dhe llogaritë e menaxhimit të rregullt për të siguruar rishikime të përditësuara të biznesit tuaj. Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar të bëheni pronar i suksesshëm i biznesit duke siguruar informacion financiar në kohë, duke siguruar pajtueshmërinë me legjislacionin aktual dhe më e rëndësishmja duke ju ndihmuar të merrni vendime të shëndosha per biznesin.

Kapo Rraku Accounting & Taxes - Accounting Firm in Saranda Albania - Business Advice in Saranda - Accountant in Saranda Albania - Business Consultancy Sudio Kontabiliteti Kapo Rraku është një firmë dinamike kontabiliteti e cila e ushtron aktivitetin e saj ne qytetin e Sarandes. Zyre Kontabiliteti Sarande

Çfarë Ofrojmë

NA KONTAKTONI

Studio Kontabiliteti Kapo Rraku është një firmë dinamike kontabiliteti e cila e ushtron aktivitetin e saj ne qytetin e Sarandes. Zyre Kontabiliteti Sarande

Studio Kontabiliteti Kapo Rraku është një firmë dinamike kontabiliteti e cila e ushtron aktivitetin e saj ne qytetin e Sarandes. Zyre Kontabiliteti Sarande