Rreth nesh

Studio Kontabiliteti Kapo Rraku është një firmë dinamike kontabiliteti e cila e ushtron aktivitetin e saj ne qytetin e Sarandes por me shtrirje ne te gjithe Shqiperine.Ne ofrojme nivelin më të lartë të kontabilitetit, taksave dhe shërbimeve të këshillimit të biznesit. Ne jemi në veprim që nga viti 2000. Gjatë kësaj periudhe ne kemi ofruar një gamë të gjerë të shërbimeve të kontabilitetit nga çështjet e thjeshta dhe komplekse financiare dhe tatimore në të gjitha sektoret e ekonomise. Stafi ynë i dedikuar mund të lehtësojë barrën tuaj duke ofruar llogari të plota dhe konfidenciale, llogaritë vjetore, tatimet, TVSH dhe shërbimet e pagave, si dhe llogaritë e menaxhimit të rregullt për të siguruar rishikime të përditësuara të biznesit tuaj. Këto janë jetësore për suksesin e biznesit. Ne i kushtojmë kujdes klientit para çdo gjëje tjetër. Hapi ynë i parë është të punojmë me ju, kështu që ne mund të fitojmë një kuptim të plotë të biznesit tuaj, dhe pastaj të përshtasim qasjen tonë ndaj kërkesave tuaja në mënyrë që të mund të japim pikërisht shërbimin që ju nevojitet dhe tju ndihmojme në arritjen e qëllimeve tuaja.

Klientët tanë variojnë nga bizneset e vogla dhe të mesme, personat fizike e juridike, shqiptare dhe te huaj,kompanitë e ndërtimit dhe individët e vetëpunësuar me seli në të gjithë Shqiperine.

Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar të bëheni pronar i suksesshëm i biznesit duke siguruar informacion financiar në kohë, duke siguruar pajtueshmërinë me legjislacionin aktual dhe më e rëndësishmja duke ju ndihmuar të merrni vendime të shëndosha per biznesin.

small-business-accounting-services-445x395

OBJEKTIVAT

Për të ndihmuar kompanitë që sapo janë ngritur ose jene biznese në rritje. Ju kurseni para duke qene se ne ofrojme shërbime më të shpejta dhe më të lira se shumica e konkurenteve tane. Kujdesi ndaj klientit dhe shërbimi miqësor jane objektivat tona paresore. Përgjigje e shpejtë për llogaritë dhe deklaratat tatimore kur keni nevojë për kete informacionin. Për të minimizuar dokumentet për ju, duke përgatitur dhe dërguar përsëri skedarët e përfunduar dhe dokumentet e gatshme për nënshkrimin tuaj (kur është e nevojshme). Qëllimi ynë është që t’ju japim informata në kohë, në mënyrë që të merrni vendimin e duhur për planet tuaja të ardhshme të biznesit.

church-vision-slide

VIZIONI

Ju dëshironi të fitoni shumën maksimale të të ardhurave dhe të mos keni kohë për t’u marrë me burokracinë dhe administratën. Ju keni nevojë për fleksibilitet, pavarësi dhe informacion të shpejtë. Ju presin shërbime miqësore dhe profesionale. Është vizioni ynë t’ju ofrojmë shërbime fillestare të reja dhe të leverdisshme të mbështetura nga shërbimet administrative, të kontabilitetit dhe trajnimit që do t’ju ndihmojnë të drejtoni pa mundim ndërsa maksimizoni të ardhurat, duke ju lejuar të përqendroheni në objektivat tuaja kryesore dhe të gëzoni një stil të jetës emocionues.