Si funksionon ?

Me marrjen e aplikimit tuaj, ju dergojme nje pyetesor te thjeshte per te marre te dhenat tuaja personale. Kjo kerkohet vetem gjate vitit te pare. Me pas, nje forme vjetore eshte gjithcka qe duhet. Nese nevojitet me shume informacion per te kompletuar deklarimit tuaj te taksave, atehere do t’ju kerkohet.

Deklarimi i plote tatimor do t’ju dergohet ju per miratim, se bashku me nje llogaritje te thjeshte te tatimeve. Gjithashtu do te keshilloheni ne raste kur do te duhet te paguani taksa extra.

Deklarimi juaj tatimor dergohet tek organet tatimore nepermjet nje sistemi te sigurt elektronik per miratim. Çdo korrespondence dhe pyetje nga Inspektori si rezultat i ketij dorezimi do te trajtohet nga ne.

Ju do te keshilloheni kur deklarimi tuaj do te miratohet, si dhe do te rikujtoheni nga ne nese duhet te beni pagesa. Pas pranimit te pagesave te duhura, i njejti proces perseritet cdo vit te ardhshem.

Kërkoni konsulent profesional për biznesin tuaj?